13.6.10

ITI'dan TÜM DİŞHEKİMLERİNE

ITI, implantla ilgilenen tüm dişhekimlerine, üye olmasalar bile, implant vakalarının sınıflandırılmasını öğrenebilmeleri için hazırlanan "SAC ASSESMENT TOOL" programını ücretsiz olarak hizmete sokmuştur. SAC sınıflandırılması, implant vakalarını BASİT, İLERİ ve KARMAŞIK olarak üç gruba ayırır.
ITI'ın web sayfası www.iti.org da, PUBLICATIONS menüsü altında görülen, SAC Assesment Tool, hekimin elindeki herhangi bir implant vakasını, belli kriterler sorarak, ona hangi sınıfa dahil olduğunu belirten son derece yararlı bir programdır. Kısa yoldan ilgili siteye gidebilmek için bu son satır tıklanabilir.

1 yorum:

  1. sayın hocam blogdaki yorumlarınızın ilk iki başlığını okurken gerçektende bilimsel bi yazı yazdığını düşünürken daha sonra bi gördüm iti reklamı yapıyosunuz başlangıçta bu sektörü implant firmalarının yönlendirdiğinden dem vuruyosunuz prof. titlenizle diş hekimlerini sizde yönlendirmeye çalışıyosunuz siz pazarlamacı değil bir akademisyensiniz tabiki kullandığınız markayı önerebilirsiniz fakat böyle forumun başında yazdığınız kocaman kocaman bilimin tarifinden sonra bu bence yazıya hiç uymamış.ben bir implant markasının pazarlamacısıyım ve farkettiyseniz ben bile reklam yapmaktan kaçınıyorum.saygılar kolay gelsin..

    YanıtlaSil